Farve
Materiale
Type pære
Volt
Watt
dæmpbar
Vis
Lyskilder

Mere kompakt, effektiv og individualiseret. Sammenlignet med konventionelle glødepærer, der praktisk taget ikke har ændret sig i mere end 100 år, har den energibesparende lyskilde gennemgået en hurtig udvikling på kun 30 år.

Den hastighed, hvormed teknologiske fremskridt har fundet sted siden, er betagende: De første lyskilder var lange, langsomme og udsendte kun koldt hvidt lys. Imidlertid blev de gradvist mere kompakte og effektive. I dag kan kunder købe lamper, der udsender nøjagtigt det varme eller kolde hvide lys, de ønsker. Derfor erstatter energibesparende lyskilder ofte konventionelle glødelamper, som nu er forbudt i mange lande.
Osram tilbyder en omfattende portefølje af LED-pærer, der ligner og føles som traditionelle glødelamper. Hvad er LED? Det er en diode. Dioder har virkelig høj effekt i dag.

Halogenkilder kontra LED:
Halogenlamper, fra små spotlights til store loftslamper, har en kortere levetid (ca. 2000 timer) og udvikler relativt høje temperaturer, når de lyser. Dette kan nogen gange være et problem, men for eksempel på en byggeplads om vinteren kan et varmt spotlight komme godt med. På grund af den højere temperatur udvikler halogenlamperne en mere intens lysfølelse. Lamper med LED'er har en betydelig længere levetid (ca. 10-30.000 timer), og deres fordele inkluderer lavere energiforbrug.

Osram's MR16 og PAR16 LED'er er en ideel erstatning, i modsætning til tidligere LED-lamper, er de nye modeller produceret i en størrelse, der ligner deres halogenalternativer. Og takket være den rigtige glaskappe er de meget vanskelige at skelne fra halogenlamper, hvilket gør dem til en perfekt erstatning. Derudover forbruger de kun en brøkdel af den energi, der kræves af lignende halogenlamper. Disse nye pærer kan dæmpes, og den professionelle model kan modstå op til 40.000 timers belysning.

Effektivitet, design og kvalitet af alle Osram-lamper efterlader et imponerende indtryk.