Farve
Materiale
Type pære
Volt
Watt
dæmpbar
Vis
Skinnesystemer for belysning
- vi bruger dem især i kommercielle lokaler, hvor vi er nødt til at belyse de udstillede varer ideelt.
Deres store fordel er deres fleksibilitet, de kan bruges i ethvert professionelt interiør.
Med belysningssystemer kan du belyse kontorer, butikker, showrooms, caféer eller bil showrooms.

Skinnesystemet er praktisk til alle formål. Det kan monteres i loftet og hænges i forskellige kabellængder. Skinnesystemet fås i tre grundfarver: sort, hvid eller sølvgrå. Individuelle komponenter fås i tre grundlæggende dimensioner: en, to eller tre meter.
”Dette er dog ikke den eneste variabel, da alt kan justeres, udvides eller skæres. Skinnesystemet kan nemt tilpasses kunden ”, forklarer Rendls tekniske ekspert, der er villig til at rådgive alle: ”Det er enkelt at forkorte skinnesystemet til størrelse, individuelle dele kan skæres med en almindelig båndsav, og enhver elektriker kan gøre det.”

Kommercielle rum bruger primært såkaldte "tre-faseskinner", hvor du kan styre dens lys med op til tre afbryder. Det behøver ikke at lyse på én gang, men det er muligt at vælge netop de lamper, du vil have tændt.
Mens 1-faseskinnet er helt tændt eller slukket på samme tid med en enkelt flick, kan 3-faseskinnen bruges fleksibelt og kreativt i rum til at belyse de steder eller objekter, der er nødvendige.
Hos Rendl bruger vi Eutrac-skinnesystemer og tilbyder en bred vifte af forskellige spotlights, der kan flyttes langs skinnen. Individuelle spotlights kan tilføjes eller fjernes, lysets retning og intensitet kan ændres, eller de forskellige spotlights kan tændes, når situationen kræver det. Du sætter blot lampen på skinnen, klik og der er lys!

Vi tilbyder spotlights for skinner i forskellige designs og avanceret design: pendler, reflektorer, vidvinkel, skarp vinkel. Præcis, så din kommercielle plads ikke kun er smukt oplyst, men også opfylder de mest krævende æstetiske krav.